Карти для виведення WMZ: порівняльний аналіз

виведення WMZ

Автор:

Юрій Миронов

Експерт з пошукової оптимізації та просування сайтів


Теги: , ,

У своїй роботі вебмайстру часто доводиться користуватися різними засобами для виведення зароблених електронних грошей у готівку.

Для цього можна скористатися різними обмінниками, також сама система Webmoney в Україні має спеціальний сервіс для виведення WMU. Хто багато користується Яндекс-Деньгами, може собі замовити MasterCard від Яндекс-Деньги, подібний «пластик» є і у QIWI.

Але якщо Ви оперуєте передовсім WMZ і при цьому прагнете досягти анонімності при здійсненні операцій, тоді можна скористатися доларовими картами спеціальних сервісів, які випускають платіжні картки, приймають WebMoney та дозволяють переводити їх на ці картки.

Я сьогодні порівняю 2 досить популярні серед веб-майстрів карти ePayService PrepaidCard та ePayments PrepaidCard, які досить просто отримати та зручно використовувати для зняття готівки і розрахунків у торгово-сервісній мережі в Україні. Е ще й інші подібні карти, наприклад Payoneer, PaySpark чи T24 PayVault, але їх не розглядав або через надто високі комісії, або через дуже заплутані тарифи.

Read also:   Як заробити в Інтернеті
Карта ePayService MasterCard ePayments MasterCard
Випуск безкоштовно безкоштовно
Доставка безкоштовно звичайною поштою безкоштовно звичайною поштою
Вартість обслуговування 6$ / міс 34,95$ / рік
Обмеження та ліміти Макс.cума на карті 10 000$, макс. зняття за добу 10 000$ Макс. cума на карті 20 000$, макс. зняття за добу 3 000$
Комісії 1,5% за поповнення WebMoney і 1.5$ за зняття готівки 1% (мін 5$) за поповнення WebMoney і 1.5$ за зняття готівки
Додаткові переваги Акцепт чеків Google Adsense Карта з чіпом
Сайт www.epayservices.com www.epayments.com

Спробую порахувати витрати власника кожної із карт за умови щомісячного обороту 1000 доларів США.

    1. ePayService: 1000 WMZ – 1.5% за введення коштів - 0,8% комісія WebMoney = 977$ на рахунку – 1.5x2 = 3$ за зняття готівки (будемо вважати, що таку суму банкомат видасть за 2 рази) – 6$ щомісячне обслуговування карти = 968$ (сумарна комісія – 3,2%)
    2. ePayments: 1000 WMZ - 1% за введення коштів - 0,8% комісія WebMoney = 982$ - 1.5x2 = 3$ за зняття готівки – (34,95/12 ≈ 3$ щомісячне обслуговування карти) = 976$ (сумарна комісія – 2,4%)

Можна зробити висновок, що карта ePayments з економічної точки зору є вигіднішою, якщо Ви плануєте тільки виводити на неї WMZ та знімати готівку. Система ePayService хоча і трохи дорожча в обслуговуванні, зате дозволяє також здавати чеки Google на інкасо і потім знімати гроші з карти. До-речі, спосіб цей доволі зручний і по часу інкасо чеку триває 2-3 робочі дні, і до того ж не потрібно нікуди відсилати оригінал самого чеку, достатньо завантажити його скан-копію на сайт.

Детальніше про «обналічку» чеків AdSense через ePayService читайте тут.

Успіхів!


Be the first to comment on "Карти для виведення WMZ: порівняльний аналіз"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*