Метнись кабанчиком – зручна українська біржа фрілансу

Автор:

Юрій Миронов

Експерт з пошукової оптимізації та просування сайтів


Теги: ,

Незвичайний підхід до розвитку ринку фрілансу - так можна охарактеризувати розвиток фріланс-напрямку онлайн-сервісу Метнись кабанчиком. Спочатку він спеціалізувався на зручному пошуку виконавців побутових та інших разових завдань.

Виникнення біржі фрілансу під брендом «Кабанця»

На сайті була передбачена категорія «Робота в Інтернеті», попит на яку не перевищував популярність інших категорій. У 2015 році почався фріланс-бум: навіть візуально було помітно, що кількість зареєстрованих віддалених фахівців збільшилася в десятки разів. Замовлень теж стало більше. Виходячи з цього, 3 місяці тому сервіс виділив усі фріланс-напрямки в окремий розділ Біржа фрілансу. За цей період розділ став найактивнішим і найприбутковішим, випередивши за кількістю замовлень і популярності традиційну категорію Побутові послуги.

Переваги для фрілансерів

Біржа фріланс послуг Метнись кабанчиком у цілому використовує стандартну модель для пошуку замовлень. Замовник створює завдання, формує вимоги, вказує суму і терміни. Виконавець може подати заявку на цікаве йому завдання й отримати оплату після виконання роботи. Продуманий і взаємний обмін «зірочками» рейтингу, а також відгуками. Так чому ж сервіс кращий за інших біржі? Є кілька важливих відмінностей:

  • універсальні акаунти: в одному акаунті можна переключатися на профіль виконавця або замовника. Дуже зручно для веб-розробників: наприклад, вони можуть виконувати замовлення на створення сайтів під ключ, а самі створювати завдання на оформлення дизайну або написання контенту;
  • відсутність попередніх платежів: на відміну від деяких популярних бірж фрілансу, виконавцю не потрібно платити за те, щоб потрапити в ТОП або подати заявку на завдання. У ТОП потрапляють найкращі за рейтингом і відгуками, а заявок можна подавати безліч - головне, щоб на особистому балансі був «плюс»;
  • зручний пошук - те, про що мріяло багато фрілансерів, реалізовано на «Кабанчику» - можна відзначити цікаві для себе категорії і спокійно отримувати повідомлення про появу нових завдань, а не моніторити сайт щопівгодини. Наприклад, якщо дизайнер підпишеться на категорію Розробка логотипів, він отримає лист через кілька секунд після публікації завдання в цій категорії.

Як стати фрілансером на «Кабанчику»

Найпопулярніші категорії (за кількістю замовлень) на біржі фрілансу: копірайтинг, веб-розробка, дизайн. Актуальною залишається і СЕО-оптимізація - замовників приваблює можливість просувати сайт за справедливою ціною, без традиційних цінових накруток веб-студій.

Щоб стати фрілансером, потрібно зареєструватися та пройти процедуру отримання статусу «перевірений виконавець». Для цього потрібно вказати дані паспорту, якісно заповнити інформаційні поля про свої навички, пройти онлайн-співбесіду. На цьому все - можна приступати до роботи.


1 Comment on "Метнись кабанчиком – зручна українська біржа фрілансу"

  1. Можу порекомендувати Українську фріланс біржу – PriceWork.org
    Сам її використовую, надійна, швидкі виводи, багато послуг та проектів.
    Рекомедую!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*