Альтернативний спосіб зняття коштів з чеків Google Adsense

Автор:

Юрій Миронов

Експерт з пошукової оптимізації та просування сайтів


Теги: ,

Після невеликої майже піврічної перерви продовжую писати в цей блог. Сьогодні мова піде про чеки Google Adsense і як зняти з них гроші. В Україні це зробити не так вже і легко, точніше це займає багато часу, бо банки як правило відшкодовують кошти з чеку через 2-3 місяці. А є спосіб, щоб отримати гроші за 2-3 дні.

Зробити це можна за допомогою сервісу ePayService. Для початку реєструєтесь тут. Дуже бажано мати закордонний паспорт, інакше за переклад українського доведеться заплатити 25 баксів.

Дочекайтесь підтвердження реєстрації (1-2 дні). Коли отримаєте доступ до аккаунту, замовляйте платіжну картку ePayService Mastercard (безкоштовно), яка має прийти Вам поштою звичайним листом. Я чекав на карту десь місяць. Коли карта прийде, її потрібно активувати в аккаунті.

ePayService Mastercard

Обслуговування карти коштує 6 доларів за місяць. Комісія за «обналічку» чека становить 2.5% (тариф «Базовий») або 2% (тариф «Преміум» – у цьому випадку мінімальна комісія 8 доларів, тобто він стає вигідним для чеків із сумою понад 400$). Тариф можна змінювати безкоштовно 1 раз на рік.

Read also:   Заробіток на блозі

Дуже вагома перевага даного сервісу – оригінал чеку відсилати поштою не потрібно. Достатньо завантажити скан чеку у систему (послуга «iCheck») і через 2 робочих дні гроші мають поступити Вам на рахунок ePayService. Далі перекидаєте їх на картку (миттєво і без комісії) і знімаєте із будь-якого банкомату.

Комісія за зняття коштів – 1.5 долара незалежно від суми. Всі комісії і тарифи (станом на 1.06.2014) дивіться нижче:

тарифи ePayService Mastercard

Деякі українські банки можуть здерти ще свою комісію. Точно знаю, що Приватбанк додаткової комісії не бере. Гроші отримуєте в гривні по курсу Мастеркарду. Курси дивимося тут. Долари деякі українські банкомати видають, але тільки зі «своїх» карт, тому це не варіант. Також картою можна розраховуватися у магазинах, де є термінали, в Інтернеті та за кордоном.

І ще дана карта годиться для виведення WebMoney. Система приймає WMZ, комісія за введення коштів на рахунок ePayService становить 1,5%. Далі гроші переводите на свою карту MasterCard (без комісії) і знімаєте у банкоматі.

Read also:   Гривня скаче, а народ плаче…

От і все. Сподіваюсь, викладена інформація стане Вам у пригоді.


Leave a comment

Your email address will not be published.


*